Høst prosjekt. Del 2 – Hjem!

Del 2 bygger på Del 1 av prosjektet og vil forhåpentligvis allerede gi en meget god effekt i et hjem som tidligere har vært rotete og uoversiktlig.

De tingene en har igjen etter “ryddesjauet” i Del 1, skal få et hjem.

Det er utrolig viktig i et ryddig hjem å ha et hjem til hver gjenstand. Nøklene skal ligge der nøklene skal ligge. Ladere til mobil, nettbrett, PC etc kan med fordel være på et sted for å lett kunne finne de. Det er også en fordel å kunne ha en oversikt over en stor kilde til brann. Noe som ladere er. Slik kan en fortsette til en har oversikt og til alle gjenstander har et sted de skal ligge.

Det er helt klart en overgang til å behandle gjenstandene på denne måten. Når kvelden først kommer kan både fjernkontroller og nøkler ligge litt her og der. Bruk noen minutter til å legge de fint på plass og gjenta dette til det er helt naturlig å legge gjenstandene på plass. På sitt eget hjem.

Denne treningen vil garantert skape en oversikt som kan få bukt med mye stress og irritasjon. Om denne delen kan forhindre bare 30 minutter leting hver uke, så er det verdt å ta seg bryet med å gjennomføre det!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.