Oppussingen, vi nærmer oss mål.

En reise på snart 3 mnd er på hell. Vi har brukt omtrent all fritid på oppussing, sparkling, pussing, maling, gulvlegging og er på fornavn med de aller fleste på den lokale OBS Bygg butikken. Vi er snart i mål, vi ser lyset og det er med fornyet energi og mot vi nå går inn i sluttfasen.

Sant skal likevel sies. Vi er nok både mettet og lei oppussing nå, og tankene som innledningsvis dreide seg om målet langt der fremme, har mange ganger de siste månedene blitt brutt ned i tanker og mål om den neste veggen som skal males, delen av stuegulvet som skal legges, den neste IKEA-skuffen som skal skrus eller den neste turen vi må ta for å hente inn materialene som trengs. Det har vært viktig for oss å bare bryte ned prosjekter i små små deler – å tenke på oppussingen som et har vært for stort og slitsomt.

Når jeg likevel har et øyeblikk der jeg finner roen, kan se på alt vi har gjort – istedet for alt vi skal gjøre, så er det godt å ha en plan som vi skisserte før prosjektet.

Målet var og er ganske enkelt. Lage oss et hjem som er enkelt, oversiktlig og minimalistisk. Et hjem der vi kan leve sammen uten å bruke for mye tid på rydding og leting, men heller bruke tiden på hverandre og se personene og ikke se rot.

Vi er på vei dit nå. Vi er snart i mål.

Vi er snart i mål…

Comments 1

  1. Det ser riktig så bra ut. Lyst og romslig. Håper dere et fornøyd med resultatet, for da er det litt lettere å motivere seg for det resterende. Hvilket er neste rom?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.