Kildesortering

Vi fortsetter vår søken etter et ryddigere liv og vi har kommet til kjøkkenet. Vi har kommet til kjøkkenet og det er vel i grunnen kanskje et av husets viktigste rom?

God benkeplass og smarte oppbevaringløsninger er det som er viktigst for oss, og der tipper jeg at vi ikke skiller oss ut fra de fleste andre som ser på nytt kjøkken?

Det som likevel er et stort fokus hos oss er en god løsning for kildesortering. Dette har lenge vært et stort energisluk og ikke minst et irritasjonsmoment der vi bor i dag. Alt for ofte blir løsningen å slenge matavfall eller plastemballasje rett i restavfallet når tiden eller energien ikke strekker til. Dette er noe jeg i tillegg har hatt dårlig samvittighet for, så nå skal vi ha en funksjonell og god løsning fra IKEA som ikke skaper ekstra arbeid og irritasjon når det skal brukes.

Løsningen vi går for er avfallsbøtter av merket “Variera” som er tilpasset den kildesorteringen som kommunen vår har lagt forholdene til rette for. Vi har nå plass til restavfall, papir, plast, batterier og matavfall.
Können du deutch gesprokken? Da kan du se systemet vi har valgt å gå for i denne flotte videoen! IKEA har virkelig satset på kildesortering, noe vi er veldig glade for når vi nå har valgt et kjøkken fra nettopp våre svenske venner i IKEA!

Comments 1

  1. Blir spennende å se hva slags løsninger dere har valgt. Selv byttet vi kjøkken for ca. 3 år siden, og er veldig fornøyde.

    Man må gjerne ha hatt et par kjøkken før man ser hva som fungerer og ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.