Packing party!

Vi står jo foran en prosess som mange nok forbinder med stress, jobb og sene kvelder – vi skal flytte.

Sjelden er ordet “kaos” mer dekkende! Vi bor i et hus vi skal selge, men som vi bor i og vi pusser opp et hus vi snart skal flytte inn i. Eiendeler må pakkes ned for å sikre den perfekte visningen, noe blir satt i boden og noe blir flyttet bort i det nye huset. Vi står med en fot på hvert sted og det er virkelig vanskelig å ha noe som helst oversikt. Vi pusser opp hvert minutt vi har fri og skal samtidig selge et hus og fungere som en familie samtidig. Kaos.

 
Å flytte kan for de aller fleste føles som selve definisjonen på kaos. Men det kan også by på gylne muligheter, vi forsøker oss på er realt packing party!
Å flytte kan for de aller fleste føles som selve definisjonen på kaos. Men det kan også by på gylne muligheter, vi forsøker oss på er realt packing party!
 

Hva hvis vi puster dypt inn. Setter en fot i bakken og ser litt fremover. Hvilke muligheter har vi nå som vi likevel skal gjennom flytte-prosessen. Vi kan lage et nytt hjem basert på de grunnverdiene som vi har når det gjelder akkurat hus og hjem.

 

Packing Party!

Packing party, er et utrolig effektivt virkemiddel om en ønsker :

 • mindre eiendeler
 • mindre rot
 • mer oversikt
 • mer orden
 • mer energi
 

Metoden er laget slik at en pakker ned “alle” eiendeler en har og henter frem en og en ting når en trenger de. Hvis en f.eks. ikke har hentet frem eiendelen sin på et halvt år, kan en selge, gi bort eller kaste denne eiendelen. Den er mest sannsynlig ikke nødvendig for ditt liv og ditt hjem.

Det er selvsagt nyanser ute og går også her. Selv om en ikke har hentet frem dåpsalbumet til en av barna på 6 mnd så hiver en likevel ikke denne eiendelen – med andre ord – lov å bruke hodet (samtidig som en bruker sinnsykt mange esker) 😀

 

Denne metoden kan hvem som helst bruke – når som helst, men det er klart at en flytteprosess er velegnet og en fantastisk mulighet til å få et enda ryddigere liv.

Comments 2

 1. En ny måte å tenke på. Vanligvis anbefaler man jo at man kvitter seg med mest mulig i god tid før flytting. Skal bli interessant å høre erfaringene deres.

  1. Post
   Author

   Så langt har vi pakket vekk ca 40 kasser i forbindelse med visning etc på det gamle huset. Vi har vel på de to månedene de har vært pakket vekk på lager måttet hente ting fra kassene 3-4 ganger? Et stort tankekors og noe å tenke på. Vi er jo kjent som “minimalister” – og når da vi har kanskje 38 kasser med eiendeler vi klarer oss fint uten… ja – spennende å se hvor mye vi til slutt pakker opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.