Hvordan ble huset til slutt?

For over tre måneder siden kjøpte vi et eldre hus og vi var tidlig fullt klar over at det kom til å bli en del oppussing for å få dette huset slik vi ønsket det.

Tidlig i prosjektet gjorde jeg målinger av stue og kjøkken slik at jeg fikk laget et bilde av disse to rommene slik jeg ønsket at de skulle bli til slutt.

Utgangspunktet i starten. Et slitt mørkt gulv, panel og en vegg som skillet stue og kjøkken.
Ved hjelp av programmet/nettsiden HomeByMe, laget vi en plantegning på hvordan vi ønsket å få huset. Vi hadde tenkt å slå ned veggen i bakkant og inkludere kjøkkenet i stuen, skifte gulv, få gips på veggene og få det så lyst som mulig..
Vi åpnet veggen og fant tapetrester tilbake til Napoleons dager. Tilbake stod vi med en “blank kanvas” – mulighetene (og utfordringene) var mange!
2 mnd ut i prosjektet og nytt gulv, nye vegger og et nytt IKEA-kjøkken var på plass! 30 kilo sparkel og x antall liter maling var brukt. Peisovnen måtte vike når nytt gulv skulle på plass.
Så var vi plutselig ferdig, 100 dager etter starten. Peisovnen gled på plass (heldigvis) og vi kunne begynne å møblere slik vi ønsket det. Fantastisk å se et nytt hjem bli født. Og resultatet var ikke så langt fra planen som vi tegnet ca 3 mnd tidligere!
Vår plan.

Veien dit, etter 1,5 mnd.

Veien dit, etter 2 mnd.

Resultatet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.