Vinn en komplett løsning til et ryddigere liv!

 

// Premiene leveres av Gunn Beate Reinton Rulnes “Listelykke” og Lise Rastad “Velorganisert hverdag” //

Sammen med to av kanskje Norges aller mest ryddige mennesker, har du nå mulighet til å vinne en komplett løsning til et ryddigere liv!

Gunn Beate Reinton Rulnes, forfatter av “Listelykke” og Lise Rastad, forfatter av “Velorganisert hverdag” stiller begge med bøkene sine som premier i denne konkurransen som går på vidunderpappa.no og på ryddigereliv.no!

 

Hvordan delta?

Alt du trenger å gjøre, for å være med i trekningen av denne bok-pakken, er å skrive inn i skjemaet under, hva oppgaver du har tenkt å ta fatt på denne høsten for å få et ryddigere liv! Dette kan være så enkle grep som å rydde i boden, rydde en roteskuff, finne et hjem til dine eiendeler eller å kanskje delta på et “Minimalist Game“?

 

   

  Premiene

  “Velorganisert hverdag” er bok-debuten til Lise Rastad! Denne boken er Veien til et ryddig hjem, en stabil privatøkonomi og bedre tid!

   

  “Listelykke” består av notatboken “Listelykke” og selve “hvordan lage lister og få et enklere liv” boken “Listelykke”. Begge bøkene er veldig gode verktøy når en ønsker en mer oversiktlig og enklere hverdag.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.