TV-kroken, mange muligheter!

Før skjedde det jevnlig at filmopplevelsen ble ødelagt av kluss i TV-løsningen. Enten var det noe galt med surroundanlegget, jeg fant ikke rett inn eller utgang på TV’en. Det var plutselig tid for oppdateringer på TV, tuner eller på blurayspiller, eller jeg fant ikke den rette fjernkontrollen. Nå har jeg én fjernkontroll, ungene kan betjene både TV og Netflix, og jeg kan strømme det jeg vil, når jeg vil, uten problemer.

TV-kroken er definitivt den delen av hjemmet, jeg kanskje har jobbet mest med. Kanskje med unntak av dataløsningen min (som jeg kommer tilbake til i en senere artikkel). Her har vært spillkonsoller, DVD/Bluray-spillere, forsterkere og datamaskiner. Jeg har hatt inne AppleTV, tunere fra forskjellige TV-leverandører og lydplanker. Den største “painen-in-the-back” har egentlig vært å ha nok HDMI-innganger på TVen til alle gadgetene som skulle inn og underholde undertegnede.

Nå har jeg justert, tenkt og grublet og kommet frem til at min Samsung Smart-TV kombinert med en høyttaler fra Samsung (trådløs overføring fra TV) er nok. Det er viktig å få frem at de fleste leverandører, ikke kun Samsung, kan tilby samme løsning, men jeg har da altså gått for det sør-koreanske merket, Samsung.

Steg for en enklere TV-hverdag.

  • Det finnes i dag gode løsninger, både for å fjerne kablene (trådløst) og for å rydde opp/skjule kabler. Dette skaper et ryddig inntrykk rundt TV’en.
  • Fjern tuner og muligheten for vanlig lineær TV.
  • Strømming (Netflix, TV2 Sumo og NRK) blir gjort på TV’ens egne apper og behov for DVD/Bluray-spiller samt AppleTV/Chromecast forsvinner.
  • Spillkonsoll var for min del unødvendig og ble aldri brukt, så dette ble fjernet (veldig individuelt selvsagt).
  • Forsterker med tilhørende kablinger og innstillinger på TV etc. er fjernet til fordel for en trådløs og sømløs lydløsning (lydplanke) fra Samsung.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.