The Minimalist Game – Prosjektet er i gang!

 

Da er vi i gang! Det aller første “The Minimalist Game” er i gang på Ryddigereliv.no! Dere kan finne “reglene” her : The Minimalist Game.

 

Jeg har tenkt meg bort i helgen, men det stopper meg ikke fra å delta i dette spillet. Enten kan en ta et krafttak når en kommer tilbake, en kan gjøre ting klart i forkant eller en kan hoppe over dagene. Det viktige er at en fortsetter når en kommer tilbake!

 

Jeg har på Dag 1 plukket ut en bok som jeg har lest og som jeg ikke trenger å ha lenger. Boken “Steve Jobs” var en gave jeg fikk en jul, men som jeg nå har lest. Det er ikke nødvendig å beholde gaver i all evighet, det er jeg helt sikker på at både giver og mottaker er skjønt enige om.

 

 

En flott gave, en flott bok, men nå er den lest, jeg gir den videre og bruker finn.no som markedsplass.

 

 

En kan hive boken (da helst i papiravfall), en kan gi den bort, en kan selge den eller en kan starte et minibibliotek i nabolaget og håpe at naboene finner glede i mine leste bøker.

 

Om en har god tid, en kasse og gode naboer, hvorfor ikke starte et minibibliotek i nærheten av postkassene? En bok som er ferdiglest kan ha liten eller ingen verdi for eieren, hvorfor ikke la andre få glede seg over en god bok?

 

Jeg kommer nok ikke til å legge ut en oppdatering på dette prosjektet, hver dag, men jeg skal forsøke å legge ut noen bilder og noen gode råd sånn inn i mellom!

 

Har du satt i gang?