“Synnøves System 2” – Synnøve Skarbø

Nå gir Synnøve ut en ny bok, «Synnøves system – Ryddelykke fra A til Å», som dekker samme tema som “Synnøves system – Slik ryddet jeg meg lykkelig“, nemlig rydding og det å få et ryddig liv. Boken er bygget opp som et leksikon og en kan lese om diverse tema innen ryddefaget fra A til Å.

For å si det slik. Har du bok én og forventer et nytt og revolusjonerende system i bok to, så kan du spare pengene. Men hvis du derimot, som meg, konstant trenger ny inspirasjon, finner motivasjon i å se ryddeprogrammer på TV e.l., og som i tillegg er interessert i hvordan det gikk med Skarbø etter den første boken, så er «Synnøves system – Ryddelykke fra A til Å» verdt hver krone! Igjen deler Synnøve historier fra livet sitt, igjen viser hun at hun er en usikker sjel med en rekke utfordringer i hverdagen, men igjen viser hun at hun kan dette med rydding og viser hvordan få på plass et system som fungerer!

Jeg valgte å lese de rosa sidene i boken først. Disse sidene dekker livet til Synnøve på en nesten litt «bloggaktig» måte. Det er her jeg finner den største motivasjonen til å ta tak i situasjonen i mitt eget og familiens liv. Dernest leste jeg boken fra A til Å som det jo anbefales i selve tittelen.

Selv om jeg har begynt å få et relativt ryddig hus der jeg har benyttet meg av både «Synnøves system» og forskjellige andre metoder, så finner jeg likevel nye triks i denne boken. En kan plukke opp små godbiter eller verktøy en kan benytte seg av gjennom hele boken, selv om grunnsystemet er det samme som i bok nummer en. Om en har sett det nye TV-programmet til Synnøve på TV Norge «Norske rotehjem» og krydrer leseropplevelsen med den sunnmørske dialekten og ikke minst den smittende latteren til Skarbø, så har en, i mine øyne, den komplette opplevelsen!

 

Oppsummering

+ Boken er lettlest og gir inspirasjon og motivasjon til å enten innføre, eller videreføre «Synnøves system» i hjemmet.
+ Boken gir en de verktøy, gjennom «Synnøves system» som en trenger for å lykkes i søken etter et ryddig hjem.
+ Boken er underholdende og viser at hvem som helst kan ha nytte av et ryddig hjem både med tanke på å finne det en leter etter, men også med tanke på det mentale.

– Boken revolusjonerer ikke ryddeindustrien og gir ikke et nytt system å bygge et ryddig hjem på.

 

Tittel: Norske rotehjem
Beskrivelse: F.v. Rune Haraldsen (snekker), Thomas Steen (interiørdesigner), Synnøve Skarbø, John André Hanøy (interiørdesigner), Mads Molvik (interiørdesigner)
Copyright: TVNorge

Fakta

Boktittel: “Synnøves system – Ryddelykke fra A til Å

Forfatter: Synnøve Skarbø

Forlag: Pilar

Antall sider: 158

Tema: Rydding og organisering

Kjøp boken:Synnøves system – Ryddelykke fra A til Å (E-bok), Synnøves system – Ryddelykke fra A til Å (Innbundet)