Minimalism – Joshua Fields Millburn / Ryan Nicodemus

«Minimalism: A Documentary About the Important Things”  som er hele navnet på denne inspirerende dokumentaren, ble lagt ut på Netflix i fjor! Denne dokumentaren følger «the minimalists» Joshua Fields Millburn og Ryan Nicodemus som har, i forbindelse med utgivelsen av boken «Everything that remains«, en 10 måneder land boklansering og tour i USA.

Dokumentaren «Minimalism: A Documentary About the Important Things

Denne dokumentaren viser de aller fleste aspektene ved minimalisme. Flere kjente personligheter innen minimalisme blir intervjuet og temaet blir presentert på en underholdende og lettfattelig måte. Et problem med nettopp denne typen dokumentarer er at temaet blir presentert som mer innviklet enn det faktisk er. Hovedpersonene Joshua og Ryan sørger derimot for at at dette blir en enkel innføring og en presentasjon av minimalisme som gjør at vi alle kan bli litt fristet til å ihvertfall forsøke enkelte deler av temaet. Det være å kvitte seg med eiendeler, ikke kjøpe inn ting en absolutt ikke trenger, eller vi til og med kan forsøke å begrense forbruket av sosiale media eller internett?

 

 

Oppsummering

Se denne dokumentaren om du er litt nysgjerrig på temaet minimalisme. Kanskje kan de 78 minuttene som dokumentaren varer gi deg lyst til å forsøke deg selv som minimalist? Det som jeg tror Joshua og Ryan forsøker i denne dokumentaren, er kanskje ikke å forklare fenomenet, men å invitere flere personer inn i bevegelsen som minimalisme nå har blitt. Jeg synes selv filmen er både inspirerende og underholdende, så anbefaler alle å gi den et forsøk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.